Възможно ли е Футболист №1 на България Кирил Десподов отново да облече фланелката на ЦСКА? Във футболните среди вече започна да се коментира подобна вероятност, пише вестник "Меридиан мач".

Причината е, че крилото не попадна в групата на Каляри за предстоящите два мача на тима. В Италия пък усилено се коментира, че Десподов ще бъде пратен под наем в тим от Серия Б. Самият футболист обаче заяви, че съществува вероятност да бъде преотстъпен, но няма да е във втора дивизия на Италия, защото не иска да слиза едно ниво надолу.

Според запознати, шансът Десподов да облече фланелката на ЦСКА не е особено голям, но въпреки това „червените" вече обмислят как да си върнат нападателя. Ясно е, че единственият начин той отново да заиграе в тима е Каляри да го пусне под наем. В това отношение обаче „армейците" имат сериозна конкуренция, тъй като при така стеклите се обстоятелства, няколко тима от чужбина са готови да приютят любимеца на феновете на ЦСКА.

Каляри даде между 3 и 4 млн. евро за играча в началото на годината и надали има намерение да го даде за постоянно на друг клуб без пари. Въпреки сложната и заплетена ситуация, ако се отвори шанс, ЦСКА е готов да се възползва. Почти след всеки мач треньорът Люпко Петрович говори за проблемите в атака, а без никакво съмнение Кирил Десподов може да ги реши.