В лагера на Зоря Луганск са сериозно притеснени от феновете на ЦСКА. Тази вечер от 20.30 часа украинците гостуват на "червените" в първи мач от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата на "Васил Левски" може да се проследи на живо в Gol.bg.

Проверка на нашата медия показа, че в официалната страница на Зоря има обширно превю за сблъсъка. Още в самото начало се споменава, че мачът ще се играе на националния стадион, а не на "Българска армия".

"ЦСКА прие Титоград (4:0) и Осиек (1:0) в своя дом, който е с капацитет 22,015.  А нашият отбор ще играе на "Васил Левски", който побира 46,340 души – това е повече от два пъти! Няма съмнение, че съставът на Виктор Скрипник ще бъдат подложени на натиск не само от противника, но и от дванадесетия им играч. Между другото, ЦСКА започна да продава билети в деня след елиминирането на Осиек, т.е. на 2 август", гласи частта за феновете на "червените".

По-долу в текста се разказва за представянето на "армейците" в efbet Лига и се обръща сериозно внимание на Евандро, който от началото на сезона е най-добрият футболист за ЦСКА. Именно той донесе победите с по 1:0 над Осиек и Ботев Враца. Припомнен е стартовият състав на Люпко Петрович срещу врачани и се разказва за главния съдия на мача довечера. Това е 31-годишният швейцарец Сандро Шерер.