Нападателят на ЦСКА Али Соу не е доволен от равенството (1:1) на неговия тим срещу Дунав, но призова всички да останат позитивно настроени, тъй като червените няма да се откажат да преследват своите цели.

"Не стигнахме до резултата, който искахме, но продължаваме да се стремим към величие. Тези, кои­то се отказват, никога не пече­лят. Останете силни! Останете позитивни! “, написа Coy в социалните мрежи. 

Натиреният капитан на ЦСКА Николай Бодуров пък най-вероятно ще получи повиквателна от Красимир Балъков за европейската квалификация с Англия.

Както е известно, опитният играч на "червените" беше изваден от групата на тима след мачовете с Осиек, пропускайки сблъсъците със Зоря (1:1, 0:1) от Лига Европа, като и мачовете с Ботев (Враца) - 1:0, Лудогорец (0:0), Арда (3:2) и Дунав (1:1) в Русе. Причината не е спортната форма на бранителя, а решение на собственика Гриша Ганчев и треньорското ръководството. 

Селекционерът на България обаче няма никакво намерение да се откаже от Бодуров за изключително тежкия мач на "Уембли" срещу Англия на 7 септември.