Греъм Кери се връща в титулярния състав на ЦСКА и се очаква да бъде сред основните фигури при гостуването на Ботев в Коматево, научи „Меридиан мач“.

Лично треньорът Люпко Петрович е взел решение да реабилитира ирландеца, който изпадна трайно от състава напоследък. Кери бе неизменен титуляр на старта на сезона, но бе „изтръскан“ от състава след поредния посредствен негов мач - срещу Ботев (Враца), и след това не започна в шампионатните срещи с Лудогорец, Арда, Дунав и в дербито с Левски.

Именно обаче класата на Кери спаси главата на Люпко срещу „сините“, като ирландецът вдигна отбора с две чудесни асистенции за изравнителните голове. Петрович отново се е впечатлил от умението на Кери да решава мачове и ще му подаде пак ръка.

Едно от най-любопитните попълнение на „червените“ през лятото беше изпадал в немилост, тъй като влизаше като резерва в мачовете, но вече може да се надява на много по-голямо доверие от страна на треньорския щаб. Кери може да бъде пробван като плеймейкър на мястото на неубедителния и апатичен Тиаго Родригес.