Един от основните футболисти на ЦСКА - Тиаго Родригес, не го чака добро бъдеще на “Армията”, ако не промени отношението си.

Португалецът остана резерва при гостуването на Ботев в Пловдив и почти сигурно ще бъде извън състава и за предстоящия мач срещу Царско село у дома”, твърди “Меридиан мач”.

Тиаго възмущава треньорския щаб с несериозното си и неангажирано отношение на терена. Той изигра слаб мач срещу Левски и бе сменен още на полувремето. Тогава Люпко Петрович го защити, като обяви, че всеки има право на слабо представяне, но и треньорът вече е вдигнал ръце от капризите на халфа.

Петрович, който изгледа двубоя с Ботев от трибуните заради наказание, бурно е недоволствал заради влизането точно на Тиаго в игра. След това се е обадил на администратора на клуба Димитър Вутов, стоящ на пейката, да му се развика, че ще смени Тиаго 2 минути след като влезе в игра, ако не се затича.

Припомняме, че Люпко извади от първия отбор капитаните Николай Бодуров и Рубен Пинто заради отношението им. Португалецът вече беше реабилитиран, очаква се това да се случи скоро и със защитника.