ЦСКА реагира по най-добрия начин след загубата от Берое и раздялата с Люпко Петрович, след като победи у дома последния в класирането Витоша (Бистрица) с 4:0 на своя стадион "Българска армия". 

Това стана в среща от 12-ия кръг на efbet Лига, а след този мач "червените" заемат четвъртото място в класирането с актив от 22 спечелени точки, като отборът е на 5 точки зад лидера в класирането Лудогорец.

Уот откри още в 4-ата минута за домакините, а пък Албентоса удвои аванса на "червените" с попадение в 19-ата минута.

В 39-ата минута Малинов направи преднината на домакините класическа. За крайния резултат точен бе Евандро в 72-ата минута.

Витоша заема последното 14-о място със скромния актив от 3 спечелени точки след този мач.

Официален дебют за ЦСКА в този мач направи австралийския национал Томи Юрич, който влезе като резерва. 


Още в 4-ата минута домакините поведоха след гол на Уот, който се възползва от нескопосано избита от Кацарев топка и я вкара във вратата. Преди това стражът на "тигрите" парира кълбото след удар на Кери от 20-ина метра.

В 10-ата минута домакините бяха близо до втори гол, но ударът на Албентоса премина над напречната греда.

Надмощието на домакините продължи и те изпуснаха още един голов шанс в 14-ата минута. В ситуацията стражът на Витоша изби удар на Соу в корнер. 

Все пак интригата бе напълно "убита" в 19-ата минута след попадение на Албентоса, който засече с глава перфектно центриране от корнер и удвои.

В 39-ата минута Малинов вкара трети гол за домакините. Той се възползва от пас на Отабор в наказателното поле и "разстреля" Кацарев. 

До почивката нямаше повече попадения.

Второто полувреме започна с прекрасен шанс за домакините и в 47-ата минута те можеха да вкарат още един гол, но Пинто не се възползва в ситуация останал сам срещу вратаря и Кацарев изби в ъглов удар.

В 52-ата минута и Отабор можеше да вкара, но неговият удар нацели гредата. 

В 72-ата минута Евандро се възползва от грешка на противниковия страж и увеличи аванса на неговия тим в резултата.

До края темпото поспадна и в крайна смета повече голове нямаше. 

ЦСКА - Витоша 4:0
1:0 Уот 4
2:0 Албентоса 19
3:0 Малинов 39
4:0 Евандро 73

ЦСКА: Бусато, Турицов, Занев, Албентоса, Бикел (46 - Пинто), Мазику, Кери, Отабор (62 - Евандро), Малинов, Соу, Уот (77 - Юрич)

Витоша: Кацарев, Гьонов, Зюмбулев, Котев, Бонев, Гочев, Кабов (72 - Динев), Кутев (46 - Долапчиев), Кочилов, Садула, Амзин