Новият треньор на ЦСКА Милош Крушчич няма да прави сериозни корекции сред 11-те, пише "Тема спорт". Той ще продължи да разчита на Бусато и Мазику, както го правеше Люпко Петрович. Именно носителят на КЕШ даде път на двамата в титулярния състав. Налагането им започна от гостуването на Ботев Пд, спечелено с 1:0. Крушчич също им гласува доверие в дебютната си среща при 4:0 над Витоша.

И двамата имат сериозна конкуренция в лицето на Черниаускас и Жеферсон, но засега се ползват със статута на титуляри. Бусато е несменяем титуляр на вратата на ЦСКА в 6 поредни срещи - контролата с Поморие (1:0) по време на предишната пауза в шампионата, двубоят от турнира за купата с Лок ГО (3:0) и срещите за първенство с Ботев Пд (1:0), Царско село (3:0), Берое (1:2) и Витоша Бистрица (4:0). Бразилецът ще пази и в спаринга с Пирин в събота, тъй като Черниаускас е ангажиран с националния отбор на Литва. Мазику пък доста бързо се хареса с изявите си. Той се включва енергично в срещите, със солиден принос в атака и по-стабилна игра в защита спрямо Жеферсон. 

Французинът е по-добър от бразилеца при пробиви, като умее да дриблира между съперници и да ги преодолява в ситуации един на един. Като цяло Крушчич не планира големи кадрови промени за предстоящото гостуване на Локо Пд на 20 октомври. Такива може да се потърсят единствено в предни позиции с включването на Томи Юрич. Австралиецът е във все по-добро състояние и ще играе поне едно полувреме в спаринга с Пирин.