ЦСКА има нов човек в треньорския щаб. Клубът е привлякъл сърбин, който е назначен за анализатор. Малкото му име е Деян, пише „Тема спорт”.
 
Той е дошъл на "Армията" по покана на Милош Крушчич. Интересното е, че именно Крушчич се водеше на поста анализатор, докато Люпко Петрович бе старши треньор.
 
Новото лице в щаба ще бъде представено преди двубоя с Локо Пловдив. Сърбинът е започнал работа в клуба в паузата за националните отбори.
 
В същото време халфът на ЦСКА Жанио Бикел претърпя успешна операция на рамото във Валенсия. Наложило се е на полузащитника да му бъде направена реконструкция на лигаменти. Вчера Бикел бе изписан от клиниката.
 
Рамото му ще бъде обездвижено за 3 седмици, след това играчът ще започне физиотерапия и различни възстановителни процедури в София. 
 
Преди операцията от ЦСКА обявиха, че се очаква Бикел да е готов за игра в края на ноември. Армейците се надяват да е на линия за двубоя с Лудогорец, който ще е на 30 ноември или 1 декември.
 
Крилото на армейците Енрике Рафаел пък се възстановява от своята контузия в Бразилия. Той е в базата на бившия си клуб Атлетико Минейро.