Треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович има победи срещу всички отбори в елита, срещу които се е изправял, с изключение на ЦСКА. Това показа бърза справка на "Тема спорт" със статистиката.
 
Босненецът е начело на смърфовете от 31 октомври 2017 г., а в този период е имал битки с 16 тима. Армейците обаче са единствените, от които Акрапович не е взел дори точка. Статистиката се отнася само за мачовете в първенството.
 
Пловдивчани имат 3 поражения от 3 дуела с ЦСКА при 0:4 голова разлика. Две от загубите са с 0:1 в Пловдив с голове на Десподов от фаул. В тези срещи обаче спортният шанс до голяма степен бе на страната на червените. Двубоите на практика са доста равностойни и оспорвани.
 
На колана на Акрапович вече висят скалповете на Лудогорец, Левски и градския съперник Ботев. Начело на смърфовете той бие разградчани като гост с 1:0 на 4 август 2018 г. Успява да ги спре и през този сезон с 1:1 на "Лаута". Това е едно от трите равенства на зелените в шампионата, наред с домакинските 0:0 срещу ЦСКА и Славия.
 
Бруно пък удря Левски в Пловдив с 1:0 на 16 септември 2018 г. Балансът му срещу разградчани и сините е еднакъв - една победа, едно равенство и 2 загуби.
 
В пловдивското дерби в първенството Акрапович е с баланс 1-2-1. Победата му е с 1:0 в Коматево на 18 август 2018 г., а в сблъсъка този сезон изпусна успеха, макар да надигра канарчетата (1:1). Срещу Ботев обаче Акрапович триумфира с Купата на България с 1:0 на 15 май тази година. Това доведе до тежки трусове в Ботев, а клубът още не се е отърсил от тях.
 
Сред удобните съперници на Бруно в последно време е Берое (2-0-2), над който има два поредни успеха при 7:1 голова разлика. Най-добър е балансът му срещу Витоша (3-1-0). А като се изключи ЦСКА, най-слаб е срещу... Септември Сф (1-1-5). Най-много пъти - по 8, Акрапович е излизал в сблъсъци с Дунав (2-3-3) и Славия (3-4-1).
 
Интересното е, че в последния кръг - на 5 октомври, Бруно записа най-убедителния си успех като треньор в елита - 5:0 над Етър, и то на "Ивайло".