Етър е в пълна готовност за утрешния домакински мач срещу ЦСКА от 14-ия кръг на efbet Лига и ще преследва победата, увериха от клуба. Великотърновци посрещат столичани от 18:30 часа на стадион "Ивайло" с надеждата този път да се преборят за трите точки.

"Нагласата ни за мача е добра. Вече сме почти комплектувани, все още не са на линия само Яни Пехливанов и Иван Петков, но съвсем скоро и те ще са готови. Всички останали са здрави, в приповдигнато настроение сме и сме амбицирани да се представим добре и да вземем точки срещу ЦСКА. Играем за победа и искаме да вземем трите точки. В последния месец и половина тренирахме с по 13-14 играчи, за първи път сме почти комплектувани. Другата седмица се надявам Пехливанов и Петков да влязат и да сме на 100 процента комплектувани", коментира старши треньорът Росен Кирилов.

Етър иска максимално да затрудни "червените" и не се е отказал на пролет да гони шестицата, увери наставникът.

"В ЦСКА има напрежение, загубиха последните си две гостувания, но това е клуб с авторитет в българския футбол, имат много добри играчи и треньори, страхотна публика зад гърба си, така че срещу тях винаги се играе много трудно. Сигурен съм, че мачът ще бъде завързан, че ще затрудним максимално ЦСКА. Дано победим. Ще се опитаме да затворим пространствата и да създадем положения пред тяхната врата", каза специалистът.

"Не сме се отказали да гоним шестицата. Шестият е на 5 точки пред нас, до края на годината трябва да вземем възможно най-много точки, за да се приближим до топ 6. Сигурен съм, че на мача ще има много фенове и на двата отбора, въпреки е е работен ден, двубоят е интересен и трибуните ще са пълни", добави наставникът.

От Етър очакват на трибуните да присъстват около 5 хиляди зрители заради работния ден.