Осем кредитори поеха още преди година ангажимент да дарят своите дължими суми в полза на школата на ЦСКА. Сред тях най-едрият бе депутатът и бивш пресаташе и член на УС на клуба Иван Ченчев - с близо 16 000 лева.

Помощ за ДЮШ обещаха същото ексюристът на армейците Радостин Василев, настоящите служители Александър Манов, бай Добри Димов, Димитър Вутов и Атанас Борносузов, бившият треньор на тима Любослав Пенев, както и треньорът на вратарите в ДЮШ Веселин Яневски. Общата сума от осмината ще надхвърли 20 000 лева, пише "Тема спорт".

А общо от дарения вероятно ще се съберат над 50 бона. Очаква се още поне 10 кредитора също да отделят или част, или целите си суми за ДЮШ. Процедурата обаче изисква те първо да си получат парите от фалиралото дружество, след което вече могат да процедират с тях както намерят за добре. Ръководството на ЦСКА планираше да отвори специална сметка за школата, по която всеки желаещ да дарява. Армейците също така ще съобщят в официалния си сайт имената на тези, които са помогнали.