Мнение на Милош Крушчич след победата на ЦСКА над Арда за купата на България:

"Изключително труден мач, но най-важен днес бе резултатът. Играта е на втори план. Днес наистина беше много трудно. Арда ни изненада с агресия, след като вкарахме в първата минута и играчите ни се успокоиха".

"Те нямаха какво да губят, играха добре и направиха мача много труден за нас.  Бяхме внимателни, защото в турнира за купата няма втори мач и не можеш да се поправиш. Това е елиминация и благодаря на футболистите, че спечелиха срещата".

Стамен Белчев, треньор на Арда:

"Всички видяхме колко е важно да играем в Кърджали. С подкрепата на феновете е съвсем друго и се надявам в най-скоро време условията да отговарят на изискванията, за да играем тук. Днес изнесохме добър мач срещу добър отбор, но за съжаление допуснахме ранен гол".

"Не мога да виня момчетата, защото във футбола всичко се случва. Те се стараха и играха добре. През по-голямата част от мача играха организирано, но имахме малшанс пред вратата на противника. Можехме да стигнем до равен, а защо не и до победа. Бяхме разучили добре отбора на ЦСКА. Имахме някои идеи в атака, които на моменти се получаваха, а на моменти - не".