Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски се завърна на "Българска армия", след като през есента игра под наем в ФКСБ Букурещ. Той ще остане при "червените" поне до лятото, тъй като няма право да играе за трети отбор през сезона. 

"Дал съм доста на ЦСКА за три години. Не съм дошъл да се доказвам, а да помогна. Колективът е същият, познавам всички. Надявам се да бъда полезен и да се сработим добре. Ще се постараем да постигнем целите на клуба. С оглед на жребия, който имаме за Купата, надявам се да стигнем до полуфинал и после да вземем това, което половин България иска", призна бранителят, който не крие желанието си отново да играе в чужбина.

Относно плейофа на България за класиране на Евро 2020 срещу Унгария, той заяви, че се надява да получи повиквателна от селекционера Георги Дерменджиев. 

"Надявам се, да бъда извикан за плейофа с Унгария и да помогна да сбъднем една наша мечта – да отидем на Европейското. За всеки футболист е привилегия да е част от националния отбор", добави Чорбаджийски.