Доскорошният капитан на ЦСКА Николай Бодуров говори след раздялата си с "червените". Бранителят призна, че изпитва горчивина от начина, по който се раздели с клуба на Гриша Ганчев.

"Има горчивина. Можеше много по-добре да се развият нещата. Да си стиснем ръцете и да се разделим. Все пак съм работил доста години с тези хора, жалко… Усетих, че нещо се крои и не е наред още в първия мач за сезона. Помните, че ме оставиха извън групата за Титоград. Тогава казаха, че съм бил контузен, а аз не бях. Можеш ли да си извадиш капитана за първия мач през сезона?! Не е нормално. Нямаше нужда от такива драми и глупости.
 
ЦСКА явно не успява да отговори на нивото на Лудогорец. И ЦСКА, и Левски не успяват да се доближат. Трябва да се вдигне нивото, за да се борят за титлата. Тази година виждаме на колко точки изостава ЦСКА.
 
Дали бих приел предложение от Лудогорец или ЦСКА 1948? Принципно няма как да кажа, че е невъзможно. Но, честно казано, има клубове, в които няма как да отида. Дори не мисля, че бих влязъл в преговори с тях. Няма невъзможни неща, но все пак си съществуват някакви граници", каза Бодуров пред "Тема Спорт".