"ЦСКА изглеждаше като смешен отбор в контролата с Нюрнберг, загубена с 0:5", заяви бившият акционер в армейския клуб Емил Димитров. 

"Досега не съм си позволявал да коментирам треньорската работа и селекцията, но това вече е безобразие. Колкото и да му се радват на Милош Крушчич, ще повторя Стойчо Младенов - ЦСКА не е училище".

"Сигурно момчето има модерни разбирания и ще се развие някога. Но ЦСКА не може да изглежда по този начин, не може това да му е лицето. Срещу този дърварски отбор Нюрнберг, ако се играеше едно полувреме и бяхме излезли с ветераните, по-скоро ние щяхме да бием с 5:0". 

"С тези играчи не виждам светлина. Вие виждате ли някакъв оптимизъм с разни Отаборовци и прочие, събрани от кол и въже?! Има поне шестима футболисти, които спешно трябва да се разделят с клуба. И като се спестят техните заплати, ще могат да се купят двама читави футболисти". 

"Ако сложат Паро Никодимов за треньор, той ще изкара два пъти по-добри резултати с наличната баластра, отколкото Крушчич. Не е моя работа да определям треньора, но мога да си кажа мнението".

"Ще ме извинява Петър Занев, който обясняваше за тежките пътувания, което прозвуча все едно, че са ходили пеша до Испания и са си носили раниците на гърба".

"Аз не си спомням преди години Ицо, Любо или Стойчо Младенов да са се оправдавали с умора. Джеки да е казвал, че е уморен от пътуване? Това е несериозно", коментира пред "Тема Спорт" бившият депутат.