Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че е доволен от подготовката на тима си в Марбея, въпреки че “червените” допуснаха 4 загуби в 5 мача и не успяха да отбележат нито един гол. 

"Мога да бъда недоволен само от резултата. Играта ни беше на по-добро ниво, в сравнение с предишните мачове. Доволен съм от реакциите на играчите. Имахме и някои моменти през първото полувреме, но нямахме късмет. Те ни вкараха от статично положение, след това и от контраатака. Мисля, че днес имаше повече положителни неща. Трябва да отработим някои неща в атака и да имаме повече късмет. Все пак този мач ни дава позитиви”, заяви Крушчич пред Диема Спорт след загубата с 0:2 от Яблонец. 

“Загубихме днес, разбирам феновете. Но днес бяхме компактни, имаше позитивни неща. Играхме добре през 90-те минути и показахме, че физически можем да издържим. Мисля, че след 1-2 седмици ще изглеждаме още по-добре. Петър Занев получи удар в крака, мисля, че не е нищо сериозно. Албентоса също е добре, не искахме да рискуваме с него, защото имаше болки в петата. 

Резултатите не бяха на ниво, но проведохме една силна подготовка. През три дена имахме мач, но между тях имахме тежки тренировки и това се отрази на резултатите. В нито един от мачовете не бяхме свежи. Доволен съм от момчетата, всички дадоха максимума и се надявам след 2 седмици да бъдем на много по-високо ниво. Днес можехме да вкараме гол, имахме няколко добри положение, нямахме късмет. За нас е важно да бъдем добре подготвени физически. Ще работим повече за нападението сега в края на лагера. 

Аз искам да работя професионално. Искам да подготвя отбора тактически и физически. Не искам да говоря за моя смяна и такива неща, защото съм концентриран в други неща. Това за мен не е тема”, каза още Крушчич.