Левски - ЦСКА, среща от 21-ия кръг на efbet Лига, Национален стадион "Васил Левски", 14:45 часа. 

Вероятните състави на двата отбора:

Левски: Миятович, Рейш, Холмар, Горанов, Миланов, Тиам, Славчев, Мазурек, Паулиньо, Ст. Иванов и Алар

ЦСКА: Бусато, Гълъбов, Занев, Мазику, Бикел, Антов, Малинов, Джеси, Евандро, Белтраме и Соу

Прогноза на Gol.bg:
Един мач, който определено няма как да се прогнозира, тъй като в него всичко може да стане. Това е "Вечното дерби' на българския футбол. Моментната форма няма никакво значение, но интересното е, че двата тима се изправят точно в първия кръг след подновяването на шампионата.

Ситуацията в двата клуба е на съвсем различен полюс. Левски е в тежко състояние, тъй като босовете на клуба имат сериозни проблеми с властите и на практика има много въпросителни около "синия" отбор, но пък това може да подейства като двойна мотивация за футболистите.

При ЦСКА всичко е наред и проблемите пред тима бяха в игрови аспект по време на подготовката. И двата тима привлякоха нови футболисти, които ще бъде интересно да видим в днешния мач.

В състава на Левски контузени и наказани няма, като е доста вероятно новите попълнения Лозев и Спиерингс да останат на пейката, а пък Славчев на 99,9% ще излезе като титуляр в днешната среща.

В състава на ЦСКА пък се очертава Белтраме да бъде титуляр, като очакванията към италианеца са доста високи. Големият удар при "червените" е отсъствието на един от лидерите на отбора Раул Албентоса, който е контузен.

В последните пет преки мача между тези два тима статистиката показва две победи за Левски, една победа за ЦСКА, както и две равенства.

В класирането Левски е втори с актив от 43 точки и е на пет точки зад лидера Лудогорец, а ЦСКА е четвърти с актив от 39 точки и е на четири точки зад втория Левски и на две зад третия Локомотив Пловдив.

Нашата прогноза за този мач е реми с по едно попадение.

Прогноза: Левски - ЦСКА 1:1