Целта ни утре е да победим, но Ботев е силен отбор и заслужава нашето уважение, заяви старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич преди двубоя от 22-ия кръг на efbet Лига срещу „Канарчетата”. Наставникът разкри, че Занев и Албентоса пропускат мача и е въпрос на време отборът да започне да вкарва голове. Националът Кристиян Малинов пък обяви, че ЦСКА още не се е отказал да гони титлата.

„Предстои ни още един труден мач. Ботев заслужава нашето уважение, имат опитни футболисти, треньорът им е опитен. Ние обаче сме съсредоточени върху нашата игра. Целта ни е да победим утре. Занев има червен картон и не можем да разчитаме на него. Раул (Албентоса; б.р.) още не е готов, но имам доверие в останалите футболисти, които ще ги заменят“, заяви Крушчич на пресконференцията преди мача.

„Занев ще липсва, той е нашият капитан и има изключителен опит. Всичко се показва на терена, няма смисъл да говоря дали мога да бъда лидер. ЦСКА винаги се бори за титлата. Изоставаме от Лудогорец, но ние играем мач за мач. Искаме във всеки един да побеждаваме. Няма да се отказваме от шампионата, защото предстоят плейофи и никой не знае какво ще се случи”, допълни полузащитникът на „Червените” Кристиян Малинов.

Вижте пълното класиране в efbet Лига

ЦСКА вече изостава на 11 точки от лидера Лудогорец, но все още е близо до второто и третото място. Локомотив Пловдив е само с две точки напред, а Левски с четири. „Армейците” ще се надяват и нападателите на тима да се разпишат, след като в подготовката тима не отбеляза нито един гол, а не успя да го стори и в дербито с Левски миналата седмица.

„Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Преди това имахме равенства 0:0 срещу Арда и Лудогорец, но вкарахме четири гола срещу Дунав. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е”, коментира Крушчич. „Тодор Неделев е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист – казах вече, че имат няколко добри играчи. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им футболисти“, уточни още сърбинът. /БГНЕС

Снимки: БГНЕС