Привърженик на ЦСКА на име Халид Бин Хазнедар твърди, че други фенове на "армейците" са го изгонили от сектор "Г" по време на мача с Ботев Пловдив.

Халид бил принуден да се премести в сектор "А", тъй като част от тарторите на агитката му обяснили, че бил мургав. Той е от Шумен, но живее в София.

Ето какво разказа Халид:

"Гледам мача на ЦСКА и си пея песните на любимия отбор. По едно време идва един и ми вика: "Вън от Сектор "Г". Попитах го защо, а той ми каза, че съм бил мургав. После се насъбраха няколко души и ме накараха да напусна Сектор "Г". За да няма разправии, напуснах сектора, купих си нов билет за Сектор "А" и там догледах мача.

Това е голяма обида за мен. Аз съм заклет цесекар! Но поради тези глупости, които се случват в Сектор "Г", се отказвам вече да посещавам мачовете. Същите хора миналия мач са изгонили баща и син от Асеновград, защото не са посещавали постоянно срещите на ЦСКА. А миналата седмица - още един.

Стоя зад думите си. Имаше хора при мен, но надали ще се съгласят да коментират това. Казаха ми, че съм щял да си навлека беля на главата. Но мен не ме е страх от никой. Аз искам истината да излезе наяве. Искам цяла България да разбере какви са тези глупости, които се правят в Сектор "Г". Разочарован съм", каза той пред "Спортал".