Наставникът на Берое, Димитър Димитров, бе изключително изнервен след загубата от ЦСКА с 0:2 и критикува остро съдията на срещата - Ивайло Стоянов. 

"Смятам, че не заслужавахме да загубим на фона на поведението на отбора ни и на чистите положения, които създавахме. С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, че да не загубиш. С този съдия нямахме никакъв шанс. Визирам началото на второто полувреме и двете 100%-ови голови положения, да не говорим и за първата част. И този отменен гол, който само главният съдия знае за какво е отменен."

"Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдията и бяхме убедени, че това ще го направи. Хората ни пожелаваха успех и ни казаха "Бог да ви прости с тоя съдия!". Вижте критерия му само какъв беше. За идентични ситуации за нас се даваха картони, но за тях не. Не искам да коментирам повече."

"Когато играеш по-добре и не успяваш да вкараш, нормално е да паднеш психически. Виждайки и съдията как свири, нормално е тези хора да се пречупят. 

"Вижте какво, има само 4-5 отбора, които не си назначават съдии, всички останали си назначават. Един от тези, които не могат да го правят, е Берое. Направете си изводите кой, къде свири и по колко пъти. Не искам да създавам проблеми на Берое, иначе бих казал всичко. Толкова години съм във футбола, знам кой с какво е свързан."

"Вместо да коментираме футбола, ние трябва да коментираме един човек, за който всеки знае защо е дошъл днес тук."