Халфът на ЦСКА Тиаго Родригес публикува снимка от своите тренировки в Португалия. На този етап той е единственият чужденец на "армейците", който не е в София, пише "Тема спорт". 

Това обаче всъщност облагодетелства играча, тъй като има по-добри условия за подготовка в родината си. Тиаго живее в къща, като е пригодил двора в място за фитнес. 

Недалеч от дома му пък има тренировъчен терен, на който може да води и знимания с топка. Халфът се готви с личен наставник - Луис Мескита.

"Нямам търпение да се върна на терена. Ще държа форма, докато не стане отново време за мачове", написа Тиаго в социалните мрежи.

Той съчетава заниманията със своята съпруга, която е фитнес треньор. Португалецът се прибра в дома си, тъй като страдаше от киста. На този етап не е ясно дали се е справил с проблема.

Бранителят Раул Албентоса пък записа цяла своя тренировка и я излъчи директно в Instagram. Доста интензивното занимание продължи 75 минути, като испанецът се готвеше заедно със свой личен треньор.

Крилото на "червените" Едвин Джеси пък написа: "Футболът ми липсва". Ганаецът получи контузия малко преди първенството да бъде прекратено, но вече е възстановен. Той направи добър старт на пролетния дял, след като беше преотстъпен на американския ФК Далас през есента.