Николай Бодуров още чака Естеглал да му се издължи и ако това се случи, бившият защитник на ЦСКА ще остане в иранския клуб. Бодуров не е получил никакви пари, откакто подписа с тима от Техеран в края на януари.

Шефовете на Естеглал веднъж вече не спазиха уговорката да се разплатят с българина преди принудителната пауза в първенството заради коронавируса.

В иранските медии дори се появиха информации, че Бодуров е разтрогнал договора си, но вицепрезидентът на Естеглал Хаби Мобашери заяви, че клубът е получил нова отсрочка от тримата чужденци, на които се дължат пари.

"Говорихме с адвокатите на въпросните играчи и се разбрахме, че ще ни дадат отсрочка до началото на май. Надявам се дотогава да решим този проблем", коментира Мобашери и добави, че заплатите на Бодуров, Хървойе Милич и Шейх Диабате са доста по-високи от тези на местните футболисти.

Самият Бодуров няма против да остане в Естеглал. Той е доволен от нивото на отбора и от живота в Техеран, но ако до месец не получи неизплатените заплати, ще се раздели с иранския клуб.

Николай Бодуров подписа с Естеглал в края на януари, след като преди това се разбра да разтрогне с ЦСКА. Опитният бранител изпадна в немилост пред боса на "червените" Гриша Ганчев и не беше играл в продължение на няколко месеца, припомня Гонг.