Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отрече "червените" да са тренирали по време на извънредното положение, обявено заради пандемията от коронавирус.

Всички масови мероприятия в страната са забранени, но въпреки това излезе видео, на което се вижда как "червени" футболисти провеждат занимания в Панчарево. Сръбският спец заяви, че не знае за какво става дума и каза, че най-вероятно това е стар запис.

"ЦСКА спазва всички препоръки на кризисния щаб. Другото е спекулации. Не знам за какво видео става дума. Сигурно е старо. Всичко е спекулация. Най-важното е първенството да се поднови. Главната цел е да спечелим Купата. Ще дадем всичко възможно, но се надявам да успеем да продължим шампионата. Като се вдигне извънредното положение, имаме възможност за три седмици да се подготвим и през юни да подновим шампионата. Ако стане така, ще можем да доиграем целия сезон. Тогава ще можем да се борим", заяви Крушчич пред БНТ.

Впоследствие от ЦСКА категорично отрекоха да са нарушавали правилата и заявиха, че става въпрос за старо видео. Капитанът на отбора Петър Занев пък добави, че не е изключено няколко футболисти на отбора да се засекли случайно в Панчарево.