Разтрогналият с ЦСКА бранител Раул Албентоса вече е получил запитвания за евентуално привличане след края на кризата с коронавируса.

Те са дошли от втородивизионни испански клубове. Говори се, че един от заинтересованите отбори е Малага, който заема 14-ото място от 22 точки и се бореше за оцеляване преди спирането на първенството. Албентоса е отлично познат на испанските отбори, тъй като има над 100 мача в Примера, а преди да премине в ЦСКА играеше за втородивизионния Химнастик Тарагона.

Албентоса вече се е прибрал в Испания - в Саламанка, след като прекрати по взаимно съгласие договора си с "Армейците". Раул подчерта, че това е станало по молба на ръководството, но не изключи възможността да се завърне на по-късен етап. Албентоса допълни, че финансовата криза е засегнала доста сериозно ЦСКА и може да се наложи разтрогване на договорите на 12-13 чужденци.

Албентоса не игра нито веднъж през 2020 година заради контузия. В родината си Англия пък вече се прибра крилото Отабор, който вероятно ще е сред напусналите "Армията".