Бившият акционер на ЦСКА Емил Димитров се изказа много критично относно възможността ЦСКА 1948 да влезе директно в efbet Лига след прекратяването на сезона във Втора лига. Очаква се новината да бъде официално обявена след Изпълкома на БФС, който се провежда в момента.

"Числото да се оправя. Какво общо имаме ние с това число, че да се занимаваме с него? Поредното смешно чудовище на Франкенщайн. И като влязат, какво ще стане? Ще дойдат на „Армията” с 13 човека и ще отнесат 13:0. Какво от това? Те са създадени да предизвикват напрежение, но проектът им излезе неуспешен. Каква публика имат, след като ходят 13 роднини и 18 футболисти на мачовете им", каза Емил Димитров пред "Тема спорт".

Припомняме, че ЦСКА 1948 е лидер във Втора лига, което означава, че отборът ще влезе в елита, докато Септември и Монтана ще играят баражи, ако настоящето класиране бъде определено за крайно. Това предизвика гнева на преследвачите на ЦСКА 1948, както и на Локомотив София, който също се бореше за завръщане в елита.

Вижте във видеото какво каза вчера по темата спортният директор на Септември Кристиян Добрев: