Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца заяви, че комуникацията с ЦСКА 1948 е приключила.

Както е известно, вчера Кюстендилеца и други привърженици на ЦСКА се срещнаха с Цветомир Найденов. Днес пък Велчев посети офиса на Гриша Ганчев, след което заяви, че обединение на двата червени клуба е невъзможно.

Чуйте ТУК аудио запис на цялата среща между феновете на ЦСКА и Цецо Найденов

"Инициатор на срещата като начало е г-н Ганчев. Ние също мислим, че имаше нужда от такава среща, да се обсъди какво ще се прави и ако е възможно да няма два отбора с името ЦСКА в Първа лига. Инициатори сме ние и г-н Ганчев".

"Поискахме от Цветомир Найденов да закрие Числото и да дойде като спонсор или акционер, въпрос на договорка между двете страни, в ЦСКА София. Той отговори, че ще помисли, че утрото е по-мъдро от вечерта. Отговори ни чрез медиите - не е съгласен да остави ЦСКА 1948, с което нашите отношения приключват дотук".

"Явно човекът иска да стои в отбор с 30 фена, отбор без значение за българския футбол. Отчитаме хода като грешка за нас. Трябваше да има такава среща, не можем да се правим, че ЦСКА 1948 не съществува. Ако играем едни срещу други ще бъде голям позор за червената общност".

"Мисля, че над Цветомир Найденов седи някой друг. Мисля, че има топла връзка с отбора от Разград. На нашата 70-годишнината бяха Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов. На тяхната беше Ангел Петричев".

"Да коментираме ли повече за топлата връзка между двата отбора. Преотстъпват се играчи, няма какво да коментираме. Предложението на Найденов за акциите е окей, но не мисля, че е приложимо в нашата действителност. В Испания може и да се случва така, но тук е различно. Комуникацията ни с Цветомир Найденов и 1948 приключи", каза Кюстендилеца пред bTV.