Един от най-известните привърженици на ЦСКА – Слави Трифонов, даде своя коментар за евентуален мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 в efbet Лига.

В рубриката "Златната рибка" по 7/8 TV популярният шоумен отговаря на зрителски въпроси, които са му задавани от актьора Краси Радков. Един от въпросите беше за някогашните закачки между Слави и Георги Милчев–Годжи на тема "ЦСКА срещу Левски" и от кой отбор сега е изпълнителят на "Едно ферари с цвят червен". 

"От кой отбор съм? Де да знам… Годжи е от никой, аз съм от два! Той най-вероятно е от никой. Да са живи и здрави, хубаво е да има хубави отбори. Няма значение – Левски, ЦСКА, всички, които играят е добре. Но ЦСКА са два отбора, на Годжи неговият е един, все още".

"Не знам, има един ЦСКА сега. ЦСКА е един ЦСКА – този, който има емблемата. За мен е така. Този, който има емблемата е ЦСКА. Другият… Защо трябва да има два ЦСКА? Това е българска работа. Едно време имаше два синода, помниш ли".

"И какво – ще играят ЦСКА срещу ЦСКА. Това е такъв майтап, само в България е възможно. Сигурно ще ни спукат от подигравки", каза Слави Трифонов.