Новакът в Първа лига от следващия сезон ЦСКА 1948 представи официално новия си треньор Красимир Баъков.

Ето какво каза Балъков:

"Имахме доста разговори. Доста неща обсъдихме. Това е нов, млад, перспективен отбор. Това е отбор, който иска по възможно най-добрия начин да се интегрира в Първа лига. Това е проект, който ме заинтересува изключително много. Аз не искам и не смятам, че трябва да отговарям, на какъвто и да е въпрос относно спекулациите за ЦСКА".

"Като малък съм бил привърженик на ЦСКА, не го крия. Уважавам всички фенове на ЦСКА. Ръководството на ЦСКА 1948 няма нищо против някой ден да се стигне до обединение. Това зависи от феновете. Щом световни медии са се объркали кой ЦСКА поемам, значи правим рекламата на ЦСКА".

"Интересува ме този отбор да се развива. Целта, която поставихме с ръководството е ЦСКА 1948 да играе по-добър и по-качествен футбол с всеки мач. Не казваме, че сме в Първа лига, за да останем в Първа лига, но не казваме, че сме в Първа лига, за да се борим с грандовете".

"Целта на ръководството е, както до сега, всяка година отборът да играе по-добре и по-добре. Отборът е стигнал таванът в България, което е Първа лига. Другият таван е Лига Европа и Шампионска лига".

"Не е реалистично да говорим за това, но апетитът идва с яденето. Някои момчета не ги познавам. Особено по-младите. Важното е отборът да играе все по-добър футбол. Да играем модерен и съвременен футбол, ако може да бъде и по-бърз и динамичен".