Бившият шеф на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето заяви, че на "червените" от "Българска армия" все някой им е виновен, че не могат да станат шампиони. Той добави, че истинският ЦСКА - този на Гриша Ганчев или ЦСКА 1948, ще бъде този, който се държи както подобава. 

"Не мога да говоря за нула, когато има хора с шалове на ЦСКА. Там са Васо Пожарната, Дани Петков, Геле и други цесекари с по 1000 мача. Те нула ли са? Те еничари ли са? Респект за хората, които подкрепят ЦСКА. Не мога да приема, че нулата може да бъде пречка на другиго да не спечели 4 сезона нищо! Нулата пречи на нулата! Четири години си втори и все ти е виновен някой - Киро, ония от "Герена", Нулата. ЦСКА ще бъде този, който се държи като ЦСКА.

Рано или късно обединение ще има - всички фенове ще бъдат на едно място, но ще се помни кой какво е правил. На срещата при Найденов едни модерни момчета говориха за кенеф, за селяндурщина, за Ловеч. ЦСКА 1948 ли е виновен за тези неща? Същите скачат на този, чиято ръка целуваха пред едно студио преди време. ЦСКА ще бъде този, който се държи като ЦСКА", каза Дучето пред Спортал.