Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич очаква отбора да подходи интелигентно в търсене на добър резултат в първия полуфинал на турнира за Купата на България срещу Ботев Пловдив. "Червените" гостуват на базата в Коматево утре от 21.00 часа. 

"Очаквам труден мач в сряда. Атмосферата в отбора е добра. Евандро и Али Соу са изключително важни футболисти за нас. Малко ги подценявате и съм недоволен от това. Те вкарват най-много голове. Не виждам причина да не разчитам на тях”, започна Крушчич.

“Влизаме на финала и на двата фронта - както в първенството, така и за Купата. Играхме срещу този съепрник два пъти и ги победихме с по 1:0, което значи, че срещу тях играхме трудни мачове. Очаквам така да е и в сряда - труден мач до последните секунди. Атмосферата в отбора е добра благодарение на победата и последните резултати. Всички са здрави. Само Рубен Пинто няма да играе заради картони".

"Всички отбори, включително и Ботев, имат силни и слаби страни. Подробно сме ги анализирали. Не искам да използвам думата “Провал” при отпадане. Ще играем сериозно. И в първенството ни чакат сериозни и важни мачове. И там искаме да спечелим, няма да се крием. Но сега обръщаме внимание на Купата. Много гръмка е думата провал. Ще се борим".

"Нашата цел е да спечелим финала. Не мисля негативно, само позитивно. Този мач не е като първенството. Ще играем по интелигентен, мъдър начин, който да ни доведе до позитивен резултат. Да, ЦСКА ще търси победа, но няма да лети, а ще играе мъдро и дисциплинирано". 

"Желанието за реванш може да е допълнителен стимул. Но в никакъв случай не трябва да е нещо прекалено и да се стига до крайности. Това е само един допълнителен стимул да сме още по-агресивни, мотивирани и съсредоточени. Имам в отбора и умни, и опитни футболисти. Нямам суеверие и не мисля по този начин за реванш”, добави Милош Крушчич.