Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира нападателя на "червените" Али Соу.

Гамбиецът, който е налегнат от невиждана голова суша, отпразнува 26-ия си годишен рожден ден на дискотека в Слънчев бряг. Купонът е бил в понеделник, а компания на стрелеца е правил и съотборникът му Едвин Джеси.

Поведението на двамата предизвика недоволство сред феновете, а по темата Крушчич заяви, че не може да вземе отношение, защото не е присъствал на тържеството.

"Да очакваме ли нов Али Соу? Не знам. Не съм бил на партито му. Не мога да говоря, ако не знам цялата информация. Преди кажа нещо, трябва да съм сигурен да знам истината", заяви Крушчич.

"В живота няма нищо лесно. Той трябва да се труди, да се старае. Всичко зависи от него. Винаги мога да му помогна, да си кажа мнението", добави той.

Припомняме, че през този сезон Соу има 9 попадения в 22 мача. За последно се разписа на 14 декември миналата година при победата с 4:0 над Дунав Русе в София.

От тогава изминаха 6 мача, в които Соу не е вкарал. Срещу Витоша Бистрица (1:0) нападателят изпусна дузпа и 100%-во положение сам срещу вратаря.

Соу може да прекъсне негативната си серия утре във Вечното дерби срещу Левски. Мач №1 у нас започва в 16.15 часа. Преди него ЦСКА дели 2-то място с Локомотив Пловдив с по 50 точки, "сините" са на 4-та позиция с 49 т.