ЦСКА ще привлече до някол­ко дни още един чуждестра­нен играч освен Юнус Санкаре. След дербито с Левски главни­ят мениджър на червените Стойчо Стоилов обяви, че се очакват двама иностранци.

"Работата в клуба върви както трябва. Взехме двама но­ви, а следващата (б.р. - тази) седмица може би ще има изне­нади и ще привлечем още два­ма", заяви той в събота. Единият от чаканите нови вече е ясен - сенегалският халф Юнес Санкаре. Според източници на "Тема Спорт" другият е цент­рален нападател, който също идва от Топ 5 първенство на Европа и е с богата визитка.

Очаква се и отговор от нидерландеца Върнан Анита. Ръ­ководството на ЦСКА вече е предложило на опитния халф да се завърне на "Армията". Той бе взет през зимата, но заради пандемията от коронавирус разтрогна контракта си и се прибра в родината си. Червените искат той да се върне и вероятността това да се случи не е никак малка.

С него и четиримата чуж­денци, трима от които вече са известни, може да се счи­та, че селекцията на ЦСКА за следващия сезон ще е до голя­ма степен готова.