Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич обяви, че забранява думата "финал" преди да е минал двубоя срещу Славия. Както е известо, армейците се класираха на финал за Купата на България. Двубоят с Локо Пловдив ще е другата седмица на стадион "Васил Левски".

"Следващият мач е най-важният. След двубоя с Ботев, след три дни играем също важен двубой от първенството срещу Славия. За мен в момента това е най-важната среща. Финалът за Купата още не е на дневен ред. Искаме да спечелим всеки мач. Няма да е лесно. Графикът ни е натоварен. Всички двубои са много важни. Може и да има умора".

"Днес ще видя играчите. Но ако искаш да си успешен, да спечелиш, да постигнеш нещо в живота, думата "умора" не съществува. Днес ще имаме сериозен разговор. И ще подходим към утрешния двубой много сериозно. Съперникът показа, че е способен да поледи всеки. Те са спокйни, работят без напрежение. Мислим, че трябва да продължим да играем силно", добави Крушчич.

"Разговаряме с играчите. Ще излезем с най-доброто в този момент. Вчера се възстановявахме. Днес имаме една тренировка. След нея ще решим в какъв състав ще излезем. Но забранявам думата "финал" при мача срещу Славия. Няма да правим калкулации", добави той.

"Трябва да видя как ще са играчите на тренировката. Не съм правил много промени в състава ни за последните два мача - с Ботев и Левски. Но трябва да се съобразим и с тактическите варианти, които съперникът предлага. Утре срещу Славия ще играе най-силният ни състав според ситуацията".

"След мача с Ботев имаше емоция. Но им казах, че това е само едно стъпало. Ние искаме да спечелим трофея, но не сме го направили. Но първо утре имаме мач. Ако мислим само за финала, утре може да бием, а после и финала. Никога не знаеш. Ние гоним и класиране в първенството. Искаме да завършим на второ място".

"Искам да има феновете на финала за Купата. Разбирам и мерките, разбирам ситуацията. Трябва да се измисли най-доброто решение за всички, за да са доволни", завърши Крушчич.