Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава три пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престоя на "Армията", съобщава "Меридиан Мач".

Той бе начело на "червените" от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава треньорът застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия специалист.

Тогава той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати и най-важното - отборът играеше добър и нападателен футбол.

Стамен Белчев е получил и една година пълен кредит на доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходимото време, за да направи отбора си според собствения си вкус. 

Известно е, че Белчев залага на агресивния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топката. Това ще донесе промяна в сравнение с Люпко Петрович и Милош Крушчич, при които тимът изглеждаше твърде защитно.

Той вече има думата и при определянето на селекцията. Известно е, че ЦСКА подписа вече с три нови попълнения - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Белчев е дал благословията си за всеки един от тях.