Изпълнителният директор на новаците в елита от ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, направи коментар след жребия за новия сезон в Първа лига. Както е известно "армейците" от стадион "Българска армия" ще се изправят срещу новаците.

"Доста чакан сблъсък, ще предизвика сериозен интерес. Ще е един от най-гледаните мачове в първенството, тв рейтингът ще се вдигне, за съжаление няма да има публика".

"Считам, че този мач е много рисков и по наредба трябва да се играе на "Васил Левски". Ние сме домакини в първия мач, така че със сигурност ще е на "Васил Левски". 

"ЦСКА 1948 срещу ЦСКА-София. В такъв мач няма да има фаворит. Естествено, те са с по-голям опит от нас, имат чужденци. Убеден съм, че нашите футболисти разбират повече важността на този мач. На старта ще сме 50:50. Целта ни е да играем хубав футбол, да постигнем добри резултати".

"Накрая на сезона ще видим къде сме в класирането. Нека феновете се уважават, защото до вчера бяхме заедно. Знаете историята и на единия и на другия клуб, феновете си имат обяснение защо са избрали една от двете страни, нека да има разбирателство".

"Има и хора, които не са на ничия страна. Три месеца не сме играли официален мач, контроли с тимове от по-долните лиги, но излизаме сериозни. По-емоционален ще е мачът срещу Левски", каза Гьонов.