Почивката за футболистите на ЦСКА ще е само 4 дни. В неде­ля, 12 юли, те изиграха послед­ния си мач от миналия сезон (5:0 над Берое). Тимът се събира отново за тренировки на 17 юли, петък, в Панчарево. 

През уикен­да ще се реши окончателно дали да се направи и лагер между две­те първенства, пише "Тема спорт". Поне засега, ако няма усложнения с коронавируса, следващият шампионат ще за­почне на 7-9 август (петък-неделя).

В ЦСКА планират подготовка у нас, най-вероятно на обичай­ната им дестинация - хотел "Олимп" в Тетевен. Треньорът Стамен Белчев ще организира 2 контроли, като сред потенциалните съперници е Етър. 

В следващите дни ще се вземе ре­шение и кои от преотстъпени­те футболисти да се завърнат в ЦСКА-левият бек Ангел Лясков (Ботев Враца), крилата Митко Митков (Дунав Рс) и Мартин Смоленски (Литекс) и нападате­лят Тонислав Йорданов (Етър).

До края на годината под наем е централният защитник Нуно Томаш (24 г.). Той е част от финландския шампион КуПС Куопио. От началото на първен­ството Томаш е твърд титу­ляр - 3 участия и 270 минути. Португалецът записа и 3 мача за Купата на Финландия, но КуПС отпадна на 1/4-финал в турнира.