Ръководството на Славия е отказало оферта от ЦСКА за таланта си Филип Кръстев, пише "Тема спорт". Предложението на червените е били отправено през зима­та, обяви босът на белите Венцеслав Стефанов.

"През зимата ми се обадиха от "Армията". Сещате се кой ми звънна - Гриша Ганчев. Каза ми, че иска да привлече Филип Кръстев. И знаете ли каква бе­ше офертата му - 300 000 ев­ро плюс 50% за Славия при бъ­дещ трансфер. Разбира се, аз отказах, тъй като видяхте какво се случи впоследствие, Филип подписа с Манчестър Сити. Мисля, че няма смисъл да се правят сравнения между Сити и ЦСКА. Все едно да срав­няваш Ловеч с Лондон", заяви членът на Изпълкома.

Футболистите и треньо­рите на Славия пък няма да да­ват изявления за медиите пре­ди двубоя срещу Ботев Плов­див. Баражът за участие в Ли­га Европа е на 19 юли (неделя) от 20.30 часа на стадион "Сла­вия". Срещата ще се играе пред празни трибуни, като това е част от най-новите изисквания на Министерство­то на здравеопазването във връзка с пандемията от коро­навирус.

До мача в неделя трениров­ките на белите ще бъдат зак­рити за медиите.