Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев постави изключително високи цели пред тима за следващия сезон. Отборът започна подготовка вчера.

Специалистът говори пред клубната телевизия на ЦСКА. Той разкри какви са плановете за подготовката, както и колко приятелски срещи ще се изиграят (и името на единия съперник). Но най-важното - той постави титлата и Купата на България като цели за следващия сезон.

"Подготовката на ЦСКА ще протече в София, на Панчарево. Базата ни е чудесна. Имаме три терена и всичко нужно, за да проведем нормален тренировъчен процес. Освен това искаме да бъдем по-спокойни, че няма да имаме допир с външни хора предвид ситуацията с вируса.

Благодаря на хората от стария треньорски щаб. Новите лица в моя щаб са Владислав Януш, работихме в Арда заедно. Даниел Моралес от школата и Ивайло Иванов също от школата. Краси Чомаков, койте се прибра от Италия и ще бъде мой помощник.

Предвиждаме две контроли. Първата е на 25 юли от 19 часа на Армията срещу Пирин. За втората приятелска среща сме в етап на уточняване. Водят се преговори с футболисти, нормално, на такъв етап сме. Нека да не избързваме, да се случат нещата и тогава ще научите. Трябва да очакваме постоянство от футболистите, всеки един мач да дават максимума.

Очакванията в ЦСКА са големи. Летвата е висока - шампиони и купа. Феновете са важна част, искам да им благодаря за подкрепата. Сигурен съм, че и през новия сезон ще са зад нас и се надявам на края на кампанията заедно да празнуваме" - заяви той.