Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде интервю за клубната телевизия на "червените". В него спецът говори за новите попълнения, очакванията за сезона в България и по още теми.

Ето какво каза той:

"Подготовката премина добре, при много добри условия на Панчарево. Очакванията са ми да покажем постоянство в играта, да бъдем доминиращи на терена през всички мачове и да направим добър завършек.Новите са страхотни футболисти. Просто им трябва още малко време, за да покажат истинските си възможности. Дали се очакват още нови? Да, въпрос на време и договорки. Ако могат да се договорят, най-вероятно ще имаме нови попълнения.

Контролите бяха три на брой. На този етап са достатъчни. Дали сме готови, мисля, че винаги има какво да се желае. На 90% сме готови. Винаги, когато има публика на трибуните, е добре за футбола и за нас.

Футболистите са готови. Най-важното е всеки от тях да покаже истинските си възможности и съм сигурен, че нещата ще бъдат наред. ЦСКА има много добри футболисти. Не е нужно да се променят много от нещата. За краткото време, в което работим заедно, със сигурност имам много изисквания - най-вече да бъдем по-компактни, по-добра органицзация и трайно владеене на топката.

Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Надявам се да продължим в този дух, но винаги има какво да се подобрява в играта и да не се задоволяваме с постигнатото".