Един от любимците на Сектор "Г" Стойко Сакалиев направи любопитен разбор на първия кръг в efbet Лига. Също така той прогнозира, че тази година Левски ще е извън тройката, а ЦСКА 1948, който ще загуби с 0:4 от Берое в следващия кръг, ще се бори за оцеляване с Етър.

Ето какво каза Саката пред Канал 3:

“Най-изненадващото в първия кръг е, че започна мача Левски - Берое. ЦСКА изигра по най-добрия начин мача с 1948. От две грешки се случиха двата гола. Имаше възможност мачът да бъде в полза на нас. Когато ЦСКА завършва наравно или губи, се бори за шампионската титла.”

“На полусезона 1948 ще е при Етър и някой друг отбор, които ще се борят за оцеляване, въпреки че имат класни футболисти в отбора. Този отбор няма как да се бори за титлата. Категорично не. Рано или късно ще отиде там, откъдето е дошъл.” 

„Няма нищо по-хубаво от това „червената“ общност да бъде сплотена. Това ще се случи, когато този отбор си тръгне и заблудените фенове от тяхна страна се осъзнаят. ЦСКА е този, който има стадион, емблема и история. В техния сектор имаше 7 човека, то се видя. Да, можеш да събереш фенове като някои други отбори – с водичка и почерпка, но погледнато реално това, което УЕФА и феновете признават, е ЦСКА".

"Дори те си смениха емблемата и сложиха нещо, което те си знаят какво е. Иначе ЦСКА винаги се бори за първото място. Посоката за този клуб е ясна – напред към върха! Трябват ни качествен реализатор и силен вратар, който да играе добре с крака. Али Соу се старае и търси топката, затова навярно излезе толкова бързо от тази дупка.“

“Много слаб Левски. Бих искал този Левски и този ЦСКА от преди години. Тази година не виждам Левски в тройката. Нито един от българските отбори няма да има проблем на старта в Европа. Победа за Арда срещу Левски. Берое ще бие ЦСКА 1948 с 4:0.”