Най-новото попълнение на ЦСКА-София Георги Йомов направи вчера първа тренировка с тима. Той подписа с "червените" в понеделинк следобед. Почти сигурно 23-годишният бързак ще попадне в групата за съботното гостуване на Ботев (Враца).

Дясното крило се намира във форма, след като игра като титуляр и в двата мача на Славия от началото на сезона. Очаква се Стамен Белчев да го пусне в игра във Враца, но тепърва ще се рееешава дали като титуляр, или като резерва.

Авторът на победния гол за "армейците" срещу Ботев (Пловдив) Стефано Белтраме пък написа във facebook: "Продължаваме да работим усилено. Много съм щастлив, че спечелихме с първи ми гол за сезона. Само ЦСКА". 

Националът Тодор Неделев пък направи страхотен жест към фен на "червените" след мача между двата отбора. Въпреки загубата на "канарчетата", дошла в последните минути, Неделев направи незабравима вечерта за привърженик на домакините в неравностойно положение, като му подари фланелката си. 

Въпросният запалянко наблюдаваше срещата в инвалидна количка от пистата на стадиона в Борисовата градина, а снимката му с Неделев набира все по-голяма популярност в социалните мрежи.