ЦСКА най-вероятно ще продаде Тиаго Родригес до края трансферния прозорец. От лагера на „червените“ разкриха, че към португалеца има сериозен интерес от чужди клубове и сделката за халфа е все по-възможна.

Тиаго, който стартира четвърти сезон на „Армията“, е оценен от сайта transfermarkt на 1,7 млн. евро. Заради пандемията обаче ЦСКА ще вземе в пъти по-малко за португалеца при евентуална сделка. 28-годишният халф, който беше върнат от Стамен Белчев в по-задни позиции, след като на „Армията“ пристигна Юнус Санкаре, остана без най-добрия си приятел в отбора - Рубен Пинто, тръгнал си със свободен трансфер.

Последният все още е без отбор, а слуховете го пращат в родната му Португалия. Припомняме, че ЦСКА вече осъществи един солиден трансфер, продавайки друг халф - Кристиян Малинов, за 600 000 евро на елитния белгийски Льовен. Реално, ако и Тиаго напусне Армията, „червените“ ще имат напълно нова средна линия до края на сезона, пише "Меридиан мач". Припомняме, че основните футболисти на тима през миналата кампания бяха продаденият Малинов, напусналият Пинто и Тиаго, който е близо до трансфер.

В същото време от „Армията“ разкриха, че разборът след излагацията със слабаците от Сайрънс е бил доста тежък за футболистите. Старши треньорът Стамен Белчев е засипал играчите си с критики заради слабата игра, която е отдал на непрофесионалното отношение на отбора към мача, породено от подценяване на съперника. Както е известно, ЦСКА беше близо до изключително срамно отпадане от анонимните малтийци и се наложи да прави късен обрат до 2:1, за да продължи напред в Лига Европа.