Галерия

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от победата с 3:1 над Б36 Торшавн, с която "червените" се класираха за плейофите на Лига Европа.

"Имахме добра преднина на полувремето. Мачът не беше толкова лесен, защото знаехме, че противникът няма да се предаде. На почивката казах да няма никакви отпускане. За съжаление, ни върнаха един гол. За всеки съперник се подготвяме по един и същи начин. Не сме променили наставленията. През първата част играхме много добре – пресирахме високо, държахме топката и можехме да вкараме и трето попадение. Не трябваше да има отпускане. Бяхме готови за начина на игра на Б36".

"Всеки мач е различен. Иска ми се да печелим играта на фланговете, според мен така се печелят срещите. Доволен съм от всички. Греъм Кери игра на добро ниво. През второто полувреме намалихме темпото, може би футболистите очакваха лесно да вкараме трети гол. Ще използваме следващите 6 дни за Базел (б.р. – швейцарците водят 3:0 на Анортозис), но първо ще мислим за Локомотив Пловдив. ЦСКА има своите шансове за групите на Лига Европа", заяви Белчев.