Галерия

Голмайсторът на ЦСКА Али Соу остана много доволен от успеха с 3:1 над Б36 Торшавн, който прати "червените" на плейофите в Лига Европа. Там съперник ще е победителят между Базел и Анортозис, които в момента играят помежду си и резултатът на почивката е 3:1 за швейцарците.

"Доволен съм от победата и от гола, който вкарах. Бяхме много добре подготвени за мача. Беше много по-различен от този със Сайрънс. Сега подходихме много отговорно. Доволни сме от резултата. В момента няма как да анализирам срещата, защото завърши преди минути. Щастлив съм, че спечелихме. Крилата са много важни за всеки един отбор и се радвам, че разполагаме със силни футболисти на тези позиции".

"Не искам да спирам с головете, мотивацията ми е изключително висока. Искам да продължа да помагам на отбора. В края на сезона ще видим докъде съм стигнал. Базел е голям отбор, но и ние сме голям отбор. Няма място за отстъпление. Всички футболисти мечтаем за тези мачове. Целта ни е да се класираме за групите и се надявам да я осъществим", каза Али Соу.