Един или двама нови футболисти ще подсилят ЦСКА в близките дни, за да е по-боеспособен отборът в групите на Лига Европа. Единият ще е с дефанзивни функции, пише "Тема:Спорт".

От няколко мача насам Стамен Белчев не разполага с нито един играч в дефанзивен план на пейката след коннтузията на Иван Турицов и заболяването от коронавирус на Петър Занев.

Заради това Пламен Гълъбов е ползван като десен защитник, докато левият бек Жеферсон често е преквалифициран като вътрешен халф. Изостанал с подготовката пък е последният нов - десният бек Тибо Вион, който храни надежди да попадне за първи път сред 18-те днес на "Ивайло".

Заговори се дори, че на "Армията" може да се върне Раул Албентоса. Испанският централен бранител се раздели по взаимно съгласие с тима по време на извънредното положение заради COVID-19 у нас.

В ЦСКА имат оферти за Ало Соу. Ако той бъде продаден, то на негово място със сигурност ще бъде взет друг играч. Гамбийският национал може да остане поне до зимата, ако предложенията за правата му не са достатъчно изкушаващи. На този етап ЦСКА не възнамерява да се разделя с него за по-малко от 4 милиона евро.