Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази увереност, че скоро "червените" ще се върнат на победния път във вътрешното първенството след серията от пет поредни мача без победа в шампионата. 

"Всеки резултат, който не е добър за нас, ме притеснява. За съжаление във вътрешното първенство резултатите не са добри. Не мисля, че има подценяване във вътрешното първенство. Пропускаме положения и проспиваме моменти в защита. Но много малко ни трябва да направим тази крачка да се върнем на победния път", заяви специалистът.

Белчев обяви, че иска тимът му да играе срещу Клуж, така както се представи срещу БАТЕ и Базел. Специалистът допълни, че червените трябва да са компактни и дисциплинирани, за да имат шанс за успех. 

“Надявам се да изглеждаме по начина, по който изглеждахме срещу БАТЕ и Базел. Да бъдем дисциплинирани и компактни. Да се възползваме от нашите силни страни и от слабите на противника". 

"Нашият отборът е подготвен добре. Виждате след мачовете в Лига Европа, че не отпадаме физически, до последно търсим победата. В някои мачове вкарваме голове в последните минути. Където има възможност, ще правим протации. Не се отказваме от трите фронта - Купата, шампионата и Лига Европа."

"Играчите трябва да излизат и да показват най-доброто. Това е. Трябва да накараме противника да се събразява с нас”, каза Белчев.