Димитър Бербатоб похвали един от националите 6 редиците на ЦСКА - Валентин Антов. Бербо отличи младока в редовната си изява за букмейкърски сайт преди снощния мач с ЧФР Клуж. Митко направи коментар на цялостното представяне на армейците и по-конкретно на футболната политика у нас.

"ЦСКА играе като едно цяло и е налице добра химия между футболистите. Нападателите често изненадват със скоростта си. Али Соу е отличен футболист, който разполага с много добри физически данни. Валентин Антов е един от националите в отбора.

Той е младо момче и е капитан, което говори за класата му. Отбори като ЦСКА се нуждаят от по-добри футболисти, за да могат да заличат изоставането си от водещите тимове в Европа.

А за да привлечеш силни играчи, се нуждаеш от пари. Е то защо всичко е много трудно. Обикновено най-добрите играчи в България биват продавани, за да се развиват, защото инфраструктурата изобщо я няма", сподели бившият нападател на ЦСКА, Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Монако, цитиран от "Тема спорт".