Един от ултрасите в сектор "Г" - Иван Каров-Бакалина, се свърза с редакцията на Gol.bg, за да изкаже радостта си от снощното равенство на ЦСКА с Рома на "Олимпико".

"Бакалина", който е неделима част от Северната трибуна в продължение на вече 40 години, призова за обединение на всички "армейци", но не пропусна да сподели и част от болката си към определени фенове.

Каров изрично заяви, че не ангажира никой от сектор "Г" с мнението си, което е единствено и лично негово.

Ето какво каза "Бакалина" пред gol.bg:

Снощи ЦСКА изигра стархотен мач на "Олимпико" срещу Рома. Благодаря от сърце на треньорите и на всички момчета за невероятната емоция, която ми доставиха.

В този ред на мисли искам да изкажа едно лично мнение, без да ангажирам никой от сектор "Г", с което да се обърна към всички "армейци" в кавички - тези, които не спряха да хулят треньори, футболисти, публика, собственик, мениджъри, тактика, финанси, кой ли не..."

"Вие какво дадохте за отбора? Колко от вас си закупиха виртуални билети за мачовете? Колко от вас оставиха пари в урните за хореографиите, които след това харесвахте, тагвахте и споделяхте? Колко от вас участваха в изготвянето на дадена хореография?" 

"Колко от вас си закупиха билети за мач, без да го посетят? Застанете срещу огледалото и си задайте въпроса - какво дадох аз за отбора, за ЦСКА, за клуба? Обичам всички армейци. Нека бъдем едно цяло! Ние сме ЦСКА от София! Ние сме евробойците на България!"