Отборът на Йънг Бойс, който е следващият съперник на ЦСКА в групите на Лига Европа, получи голямо предимство преди срещата между двата отбора в четвъртък.

Оказа се, че швейцарският шампион няма да играе утрешния си шампионатен мач срещу Лугано, тъй като двубоят е отложен. Причината за това е, че двама играчи на Лугано са с положителни тестове за коронавирус, а други шестима са под карантина, пише "Монитор".

Така Йънг Бойс ще има 7 дни за възстановяване след тежкото гостуване на Клуж (1:1), докато българският тим ще продължи с поредицата от мачове четвъртък-неделя вече трета седмица.

Утре "червените" домакинстват на Царско село и не могат да пестят усилия, тъй като изостават сериозно зад лидера Локомотив Пловдив.

Оказа се, че причина за отложения мач на Йънг Бойс не е тимът от Берн, а неговият противник. Двама играчи на Лугано са с положителни тестове за Ковид-19, а други шестима са под карантина. Поради тази причина клубът е поискал отлагане на сблъсъка и швейцарската федерация се е съгласила.