В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира около три пъти повече, отколкото е получавал в Локомотив Пловдив. Преди началото на кампанията босненецът бе един от най-нископлатените наставници в Първа лига. 

Доста от треньорите в елита прибираха по-високи заплати от него, въпреки че не могат да се похвалят с постиженията му. 

Все пак през новия сезон възнаграждението на Акрапович бе повишено. Това стана, след като в два поредни сезона спечели купата на България - първият чуждестранен треньор, който може да се похвали с подобно постижение. 

След това Бруно завоюва и Суперкупата. При това го направи, след като с Локомотив Пловдив победи шампиона Лудогорец в Разград.

В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира 5-цифрена сума в евро, пише „Тема спорт“ и допълва, че босненецът ще доведе със себе си само един помощник, който да влезе в щаба му на „Армията“.

Става въпрос за хърватин, който не е работил с него в Локомотив Пловдив. Досегашните асистенти на "Армията"- Даниел Моралес, Красимир Чомаков, треньорът на вратарите Ивайло Иванов и кондиционният специалист Кирил Динчев, както се очакваше, също остават и ще бъдат част от екипа на босненеца. Нещо, което бе потвърдено и от самия Акрапович.